AANKOOPSERVICE VOOR AUTO'S! - CONTACT: 0032 487 85 44 32

Ontvang Route

Volg ons op Facebook
Wilt u een bestelwagen verkopen?

252 Views

0 Comments

January 25, 2022

Tibica is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opkopen van auto’s, met name bedrijfs- en bestelwagens, tegen redelijke prijzen. Wij begrijpen dat het vinden van een koper voor uw gebruikte voertuigen een gedoe kan zijn, daarom maken we het proces zo gemakkelijk en rechtlijnig mogelijk.

We zijn geïnteresseerd in allerlei soorten bedrijfs- en bestelwagens, ongeacht hun leeftijd, merk of staat. Of u nu een vloot goed onderhouden voertuigen heeft of slechts één bestelwagen die betere dagen heeft gezien, wij kijken er graag naar en doen u een aanbod.

Een van de voordelen van samenwerken met Tibica is dat we in grote hoeveelheden kopen. Als u meerdere bestelwagens te koop heeft, kunnen we u een aanbod doen dat rekening houdt met de hele vloot. Dit kan vooral handig zijn voor bedrijven die hun vloot upgraden of inkrimpen.

Bij Tibica zijn we er trots op onze klanten een soepele en probleemloze ervaring te bieden. Wanneer u contact met ons opneemt, stellen we u enkele basisvragen over uw bestelwagen(s) en geven we u een eerste schatting van wat we kunnen bieden. Als u tevreden bent met de schatting, regelen we een tijd om het voertuig(en) persoonlijk te inspecteren. Als alles in orde is, doen we u ter plaatse een officieel aanbod. Als u accepteert, regelen wij alle papierwerk en betaling, en kunt u erop vertrouwen dat de transactie snel en efficiënt wordt afgehandeld.

Dus als u één of meerdere bedrijfs- of bestelwagens wilt verkopen, neem dan vandaag nog contact op met Tibica. We staan klaar om u te helpen een eerlijke prijs voor uw voertuigen te krijgen!

0487 85 44 32
info@tibicainkoopenverkoop.be
emanoiltiberiu@yahoo.com

Share Now: